fbpx
AKCIÓ!

BRIKO LAVA FIS 7.6 2 2 DB LENCSÉVEL

Original price was: 61 000 Ft.Current price is: 55 555 Ft.

BRIKO LAVA FIS 7.6 uniszex síszemüveg extra széles kerettel, polikarbonát rugalmas lencsékkel, amelyek képesek szűrni a kék fényt, növelve ezzel a vizuális kontrasztot és csökkentve a reakcióidőt. A Lava FIS a Briko kutatásának és technológiájának legjobb eredménye. 

Engedélyezett utánrendelésre

+36709020666

- Szakmai tanácsadás
- Termék- és Készletinformáció
Cikkszám: 2001MN0 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A Lava Fis 7.6 szemüveg Briko azon évtizedekre visszanyúló tapasztalatának kicsúcsosodását jelenti, amelyet a síszemüvegek gyártásában, tesztelésében és továbbfejlesztésében szerzett, profi sportolókkal együttműködve. A Bumper System rendszerhez készült szemüvegek kerete rendkívül puha. A keretszerkezetet olyan átlós, rugalmas hidak alkotják, amelyek frontális ütközés esetén összeomlanak, így segítik megvédeni az arcot a kemény behatásoktól.

A Flexa rendszer rendkívül puhává és rugalmasvá teszi a keretet, ezáltal optimalizálva a szemüveget. Az ilyen szemüvegkeret remekül igazodik használója arcához, amely főképp a puha poliuretán anyagnak köszönhető, továbbá az érintkezési pontokon alkalmazott ergonómikus bevágások is segítenek a különféle testi adottságoknak való megfelelésben.

Lens Slider System: A lencse központosan rögzül a kerethez, ily módon felszabadítva az oldalsó részeket, amelyek hozzájárulnak a keret rugalmasságához.

Racing Cap: A keret kompatibilis az olyan, versenyzéshez tervezett sisakokkal, amelyek szélsőséges alacsony hőmérséklet esetén bezárják a felső szellőzőnyílást.

A Lava 7.6” elnyerte a 2014 ISPO Award-t Síszemüveg kategóriában a kiváló tervezés valamint a műszaki újításoknak köszönhetően.

  • Rugalmas termoplasztikus poliuretán
  • Flexa rendszer
  • Törhetetlen TR90
  • Bumper System
  • Lens Slider System
  • Hengeres polikarbonát lencse
  • Racing Cap

A beépített szellőztető ventilátorok garantálják a felsőfokú páramentesítő szellőzést, még a legmostohább körülmények esetén is.

További információk

Célcsoport

Férfi/Unisex

Gyártó

BRIKO

Méret XS-XXL

M, L/XL

TOP