fbpx

A Tigernél mindenkiben megtalálható a sport DNS
ez az ami összeköt minket veled és a természettel.

Tudásunk a küldetésünk

Cégünk megalakulásának pillanatától minden energiánkat és tudásunkat ügyfeleink igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálásának szenteljük. Csapatunkban található országos síbajnok, első osztályú teniszező, sí- és snowboardoktató, személyi edző, windsurf és SUP fanatikus. Hisszük, hogy a felhalmozott tudás és tapasztalat birtokában mindig a legjobb tanácsokkal és a legmegfelelőbb termékekkel tudunk szolgálni. Több mint 120 m2-es üzletünkben, már az első naptól kezdve törekszünk egy rendkívül széles, minden igényt kielégítő termékpaletta biztosítására. Elkötelezettek vagyunk a funkcionalitás és letisztult megoldások iránt, ezt igyekeztük szem előtt tartani a bolt kialakításánál és a forgalmazott márkák kiválasztásánál is.

Néhányan „árulják” a sportot – mi megéljük

Ezt a lelkesedést továbbadjuk ügyfeleinknek.
Magunk teszteljük termékeinket, és azokat ajánlunk, melyek minket már meggyőztek. Ily módon a tökéletes funkcionalitást és a lehető legjobb viselési kényelmet kombináljuk az aktuális igényekhez igazodva.

Vizen, havon otthon vagyunk!

KIEMELT MÁRKÁK

 
BRIKO
Dynastar
Energiapura
KERMA
Kilpi
Lange
LOOK
UFO
Viking
VOLA
 

Jobaházi Domokos

Ügyvezető

Jobaházi Domokos vagyok, közgazdász és sportfanatikus, a Sportiger üzletvezetője és társalapítója. Bár egészen fiatal koromban nyilvánvalóvá vált, hogy a sport életem meghatározó részét fogja képezni - volt versenysport (tenisz), lettek hobbik (TRX, funkcionális edzés, MTB, futás) és szerelmek, úgymint SÍ és WINDSURF – mégis a Corvinus után bő egy évtizedig közgazdászként dolgoztam. Az utóbbi években elkezdtem TRX és funkcionális edzéseket taratani és maradék időmben a sportszer kereskedelembe is belekóstoltam, de a gyerekkori álom, hogy egyszer sportboltot nyissunk, egészen mostanáig váratott magára.

Célom, hogy a hosszú évek alatt összegyűjtött (síeléssel, surfözéssel, edzéssel, rehabilitációval kapcsolatos) tapasztalatokat felhasználva hitelesen, precíz szakmai felkészültséggel szolgáljam ki jelenlegi és leendő vásárlóinkat.
„Living and breathing our passion is the only way to truly understand it.”

TOP