fbpx
AKCIÓ!

BRIKO KABA

Original price was: 43 333 Ft.Current price is: 38 480 Ft.

A síelés nem túl élvezetes, ha nem látod, mi van előtted. A BRIKO Kaba egy keret nélküli unisex sí szemüveg, amely a gömb alakú lencsének köszönhetően kiváló teljesítménynek ad helyet, lehetővé teszi a széles látóteret, elérve a 8,9 hüvelyket. Olyan minőségű látást biztosít, amely valóban új elvárásokat teremt.

Engedélyezett utánrendelésre

+36709020666

- Szakmai tanácsadás
- Termék- és Készletinformáció
Cikkszám: 2001160 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

A Bumper System rendszerhez készült szemüvegek kerete rendkívül puha. A keretszerkezetet olyan átlós, rugalmas hidak alkotják, amelyek frontális ütközés esetén összeomlanak, így segítik megvédeni az arcot a kemény behatásoktól.

A Flexa rendszer rendkívül puhává és rugalmasvá teszi a keretet, ezáltal optimalizálva a szemüveget. Az ilyen szemüvegkeret remekül igazodik használója arcához, amely főképp a puha poliuretán anyagnak köszönhető, továbbá az érintkezési pontokon alkalmazott ergonómikus bevágások is segítenek a különféle testi adottságoknak való megfelelésben.

  • Rugalmas termoplasztikus poliuretán
  • Polikarbonát gömb alakú lencse
  • Flexa rendszer
  • Bumper System
  • Uniszex viselet

A beépített szellőztető ventilátorok garantálják a felsőfokú páramentesítő szellőzést, még a legmostohább körülmények esetén is.

További információk

Célcsoport

Férfi/Unisex

Gyártó

BRIKO

Méret XS-XXL

M, L

TOP