fbpx
AKCIÓ!

Lange XT 90 Free

Original price was: 115 000 Ft.Current price is: 89 000 Ft.

Az XT 90 Free kiváló síbakancs közép- és haladó síelők számára, akik fel akarják fedezni a síelés összes örömét. Egész napos kényelmet biztosít minden terepen.

Engedélyezett utánrendelésre

+36709020666

- Szakmai tanácsadás
- Termék- és Készletinformáció
Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az XT 90 Free Lange sícipő haladó/középhaladó freeridereknek, akik sí- / sétáló rendszerrel felszerelt síbakancsot keresnek, nem túl lágy és nem túl merev flex-szel.

Az XT 90 Free a Lange új XT Free sorozatához tartozik, túrázáshoz is kiváló, nem csak freeride-hoz. Szabadalmaztatott Power V-Lock technológiával a könnyebb gyalogláshoz és a közbenső hajlításhoz 90 ° -on, ez a cipő kiválóan alkalmas a sípályák elhagyására és a backcountry felfedezésére.

Az XT 90 nagyszerű síbakancs akkor is, ha minden terepen optimális sícipőt szeretne. A 90-es flex-indexe kezesbárányként alkalmazkodik a sítudáshoz. Ez egy kényelmes és könnyen használható társ a havas mindennapokra, amelyre bátran támaszkodhat síelései alkalmával.

35 mm-es szíjjal rendelkezik. A 4 alumínium csat erős és kényelmes tartást biztosít.

Lange XT 90 Free: tökéletes teljesítmény és kényelem találkozása. 100 mm-es lábfejre és 90-es flex-szel készült ez a síbakancs.

A Lange XT 90 Free a tökéletes választás:

  • Teljesítmény / Könnyű használat arány
  • Sí / séta rendszer Power V-Lock 43 °
  • Tartósság
  • Comfort Fit bélés
  • Thermo-moldable

A Lange Power V-Lock technológiája kiválóan végzi a dolgát a kiemelkedő teljesítményért, megtalálható rajta a séta / sí mód. A kényelem kiválóan párosul a teljesítménnyel az XT 90 Free-vel: tökéletes sokoldalú sícipő a Lange garanciájával.

100 mm lábfej szélesség: közepes láb számára. Ez a legtöbb láb számára kényelmes.

Jó tudni! – Milyen keménységű sícipőt válasszunk:

  • A testsúly is nagyban meghatározza, hogy milyen kemény cipőt kell választani.
  • Felhasználási terület szerint is más-más tulajdonságú bakancsot kell választani. Kezelt pályára merevebb, Freestyle-hoz, szűzhavas síeléshez a rugalmasabb jobb. Ez a különböző síelési stílus dinamikájából adódik.
  • Legvégül, ami a legmeghatározóbb, a síelő tudása.

További információk

Gyártó

Lange

Méret (MP)

27, 29,5

Keménység (flex-index)

90

Szín

Kék

Célcsoport

Férfi/Unisex

Stílus/Terep

Freeride

TOP