fbpx
AKCIÓ!

Lange XC LT

Original price was: 113 000 Ft.Current price is: 67 000 Ft.

Lange középhaladó férfi sícipő verhetetlen áron.

Engedélyezett utánrendelésre

+36709020666

- Szakmai tanácsadás
- Termék- és Készletinformáció
Kategória: Címkék: ,

Leírás

Lange XC LT egy férfi sícipő, amelyet középhaladó síelők számára terveztek, kényelem párosul a maximális élvezetért, verhetetlen áron. Tökéletes teljesítmény és kényelem találkozása. A 102 mm-es lábfejre és 90-as flex-szel készült ez a síbakancs: tökéletes azok számára, akiknek szélesebb lábfejük van és megbizható, kényelmes síbakancsot keresnek.

Azok számára, akik tovább akarnak lépni és fejleszteni szeretnék az új technikáikat. Ezt a cipőt úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentse az erőfeszítést és maximálisra fokozza a síelés örömét mindenféle havon.

Belül a top kategóriás bélésnek köszönhetően maximális a komfort: meleg és kényelmes.

102 mm lábfej szélesség: kissé szélesebb, mint az átlag, hogy kényelmesen illeszkedjen a legtöbb síelő lábfeje számára. Ez a legtöbb láb számára kényelmes. Az igazán nagy lábfejjel rendelkezőknek érdemes 102 mm-nél nagyobbat választaniuk.

A Lange Power V-Lock technológiája kiválóan végzi a dolgát a kiemelkedő teljesítményért, megtalálható rajta a séta / sí mód. A kényelem kiválóan párosul a teljesítménnyel az XC LT-vel: tökéletes sokoldalú sícipő a Lange garanciájával.

90 Flex: A 90-es flex jó teljesítményt nyújt: így egész nap lehet vele kényelmesen síelni. Megfelelő az all-round síelők számára.

Monó befecskendezés puha betéttel: A legnagyobb teljesítményért optimalizálja a súlyt és megkönnyíti a bakancs felhúzását, a lágyabb talpbetét lehetővé teszi a könnyű, kényelmes be- és kilépést a sícipőből.

Jó tudni! – Milyen keménységű sícipőt válasszunk:

  • A testsúly is nagyban meghatározza, hogy milyen kemény cipőt kell választani.
  • Felhasználási terület szerint is más-más tulajdonságú bakancsot kell választani. Kezelt pályára merevebb, Freestyle-hoz, szűzhavas síeléshez a rugalmasabb jobb. Ez a különböző síelési stílus dinamikájából adódik.
  • Legvégül, ami a legmeghatározóbb, a síelő tudása.

További információk

Tömeg 2,8 kg
Gyártó

Lange

Méret (MP)

26, 26,5

Keménység (flex-index)

90

Szín

Fekete

Célcsoport

Férfi/Unisex

TOP