fbpx
AKCIÓ!

Lange XC 100

Original price was: 106 573 Ft.Current price is: 74 900 Ft.

Top kategóriás férfi sícipő haladó síelők számára.

Engedélyezett utánrendelésre

+36709020666

- Szakmai tanácsadás
- Termék- és Készletinformáció
Kategória: Címkék: ,

Leírás

Lange XC 100: tökéletes teljesítmény és kényelem találkozása. A 102 mm-es lábfejre és 100-as flex-szel készült ez a síbakancs: tökéletes azok számára, akiknek szélesebb lábfejük van és megbizható, top kategóriás síbakancsot keresnek.

A Lange Power V-Lock technológiája kiválóan végzi a dolgát a kiemelkedő teljesítményért, megtalálható rajta a séta / sí mód. A kényelem kiválóan párosul a teljesítménnyel az XC 100-al: tökéletes sokoldalú sícipő a Lange garanciájával.

100 Flex: Ez a cipő elég merev, de azért nem őrülten. A 100-as flex-szel egész nap róhatjuk a pályát, csúcsteljesítményt produkálva. Haladó síelők számára jó választás.

102 mm lábfej szélesség: kissé szélesebb, mint az átlag, hogy kényelmesen illeszkedjen a legtöbb síelő lábfeje számára. Ez a legtöbb láb számára kényelmes. Az igazán nagy lábfejjel rendelkezőknek érdemes 102 mm-nél nagyobbat választaniuk.

Monó befecskendezés puha betéttel: A legnagyobb teljesítményért optimalizálja a súlyt és megkönnyíti a bakancs felhúzását, a lágyabb talpbetét lehetővé teszi a könnyű, kényelmes be- és kilépést a sícipőből.

Max Grip talp: A lábujj- és sarok részen kemény, de gumiszerű műanyagból készül, hogy fokozza a tapadást és a tartósságot túrázás vagy gyaloglás közben.

Ergonómikus csat: Az áramvonalas, aszimmetrikus csat kialakítása garantálja a maximális védelmet és a könnyebb kezelést.

45 mm-es szíj: Szuper széles strap található a nagy teljesítményű csizmán. Az extra szélesség eloszlatja az erőt síelés közben és csökkenti a felső lábszár nyomásának pontját.

Jó tudni! – Milyen keménységű sícipőt válasszunk:

  • A testsúly is nagyban meghatározza, hogy milyen kemény cipőt kell választani.
  • Felhasználási terület szerint is más-más tulajdonságú bakancsot kell választani. Kezelt pályára merevebb, Freestyle-hoz, szűzhavas síeléshez a rugalmasabb jobb. Ez a különböző síelési stílus dinamikájából adódik.
  • Legvégül, ami a legmeghatározóbb, a síelő tudása.

További információk

Gyártó

Lange

Méret (MP)

21

Keménység (flex-index)

100

Szín

Fekete

Célcsoport

Férfi/Unisex

TOP