fbpx
AKCIÓ!

Lange SX 90

Original price was: 119 000 Ft.Current price is: 78 000 Ft.

A Lange SX 90 nagyszerű sícipő a kezdő vagy középhaladó síelők számára.

Engedélyezett utánrendelésre

+36709020666

- Szakmai tanácsadás
- Termék- és Készletinformáció
Kategória: Címkék: ,

Leírás

102 mm lábfej szélesség: kissé szélesebb, mint az átlag, hogy kényelmesen illeszkedjen a legtöbb síelő lábfeje számára. Ez a legtöbb láb számára kényelmes. Az igazán nagy lábfejjel rendelkezőknek érdemes 102 mm-nél nagyobbat választaniuk.

90 Flex: A 90-es flex jó teljesítményt nyújt: így egész nap lehet vele kényelmesen síelni. Megfelelő az all-round síelők számára.

Bélés: Comfort Custom Tongue Liner

A Lange Power V-Lock technológiája kiválóan végzi a dolgát a kiemelkedő teljesítményért, megtalálható rajta a séta / sí mód. A kényelem kiválóan párosul a teljesítménnyel a Lange garanciájával.

Max Grip talp: A lábujj- és sarok részen kemény, de gumiszerű műanyagból készül, hogy fokozza a tapadást és a tartósságot túrázás vagy gyaloglás közben.

Ergonómikus csat: Az áramvonalas, aszimmetrikus csat kialakítása garantálja a maximális védelmet és a könnyebb kezelést.

35 mm-es szíj: Széles strap található a nagy teljesítményű csizmán, mely eloszlatja az erőt síelés közben és csökkenti a felső lábszár nyomásának pontját.

Jó tudni! – Milyen keménységű sícipőt válasszunk:

  • A testsúly is nagyban meghatározza, hogy milyen kemény cipőt kell választani.
  • Felhasználási terület szerint is más-más tulajdonságú bakancsot kell választani. Kezelt pályára merevebb, Freestyle-hoz, szűzhavas síeléshez a rugalmasabb jobb. Ez a különböző síelési stílus dinamikájából adódik.
  • Legvégül, ami a legmeghatározóbb, a síelő tudása.

További információk

Gyártó

Lange

Keménység (flex-index)

90

Szín

Fekete

Célcsoport

Férfi/Unisex

Stílus/Terep

All Mountain

Méret (MP)

25, 25,5, 26, 26,5

TOP