fbpx
AKCIÓ!

Yachtbeach Platform 4.1

Original price was: 1 409 000 Ft.Current price is: 1 179 000 Ft.

Yachtbeach 4.1 Platform: luxus a vízen – az Ön saját úszó szabadság szigete – ott, ahol csak szeretné

Cikkszám: 1972505 Kategóriák: , Címke:

Leírás

YACHTBEACH 4.1 – az Ön saját úszó szigete

A YACHTBEACH ezen új és innovatív jachtplatformjaival most létrehozhat egy saját privát strandot, közvetlenül a hajójához csatlakoztatva, vagy fürdőhelyként felhasználhatja a tavon. Élvezheti a tökéletes nyugalmat az olvasáshoz, a pihenéshez vagy a vízbe merüléshez. A YACHTBEACH platform ideális lehet fitnesz, jóga és meditáció szempontjából is, de akár úszó party-szigetként is használható az emlékezetes pillanatokhoz.

Ez a 2×4 méteres „szabadságsziget” többféle módon kombinálható. Az egyedülálló 12 db fogantyú csatlakozási rendszerével könnyen felépítheti az ideális dokkolóállomást Jet Ski, tender, Seabob, tube, SUP és még sok más számára.

Esztétikus puha, csúszásmentes, tartós sósvíz- és UV-álló anyagok garantálják a fényűző luxust és hosszantartó kényelmet.

Igény szerint eltávolítható, testreszabható YACHTBEACH műbőr felső:
– puha és kényelmes
– csúszásgátló felület
– testreszabható platform a jacht stílusával vagy logóval
– tartós és pótolható
– nehéz megkarcolni
– UV-álló és sós vízálló

A YACHTBEACH platform felépítése 4,10 x 2,05 m
– 20 cm-es megerősített dupla rétegű Dropstich anyagból
– 4 ballasztzsák
– Műbőr
– 12 YACHTBEACH fogantyú
– 4 további D-gyűrű a sarkon

Tartozékok:
– 1 x kézi pumpa
– 1 x táska
– 1 x felhasználói kézikönyv
– 3 x YACHTBEACH csatlakozóhevederek

YACHTBEACH 4.1 csomagméret: 210x48x38cm
súly zsákkal és pumpával: 40 kg

 

Ajánlott termék

A Yachtbeach sofa egy speciális kanapé a Yachtbeach luxus termékek portfóliójában – egy felfújható légkanapé, 2 különálló kamrával, mely gyorsan és egyszerűen felfújható. A sarok-kanapé tökéletesen illeszkedik az összes YACHTBEACH platformra, de minden más platformra is. Egyszerűen rögzíthető a platformhoz, 4 pánttal.Ajánlott termék A Yachtbeach sofa egy speciális kanapé a Yachtbeach luxus termékek portfóliójában - egy felfújható légkanapé, 2 különálló kamrával, mely gyorsan és egyszerűen felfújható. A sarok-kanapé tökéletesen illeszkedik az összes YACHTBEACH platformra, de minden más platformra is. Egyszerűen rögzíthető a platformhoz, 4 pánttal.

 

Kulcsszavak ehhez az elemhez: felfújható, yacht beach, funair, yacht carlet, beachclubseapool, egyedi felfújható táblák, waveloungers, pooldays, yachttoys, yachtfun, yachtcharter, charteracht, superyacht játékok, luxusjacht, homokozó medence, úszó kanapé, air sofa, felfújható kanapé, platform

További információk

Gyártó

YACHTBEACH

Szín

Arany

TOP