fbpx

Yachtbeach AquaBanas Party Bana

Yachtbeach AquaBanas: luxus a vízen – az Ön saját szigete

Cikkszám: 20320 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

YACHTBEACH AquaBanas Party Bana // Party sziget

Az AquaBanas kiváló minőségű felfújható platform, amelyeket akár össze is lehet kapcsolni és úgy még nagyobb felületet képeznek. Sok Banas képezhet ún. Bana városokat. Minden rendszer a Party Bana-val vagy a Piknik Bana-val kezdődik, majd onnan nő ki.

Ebédelhet a vízen egy Piknik Bana-n, vagy egész nap pihenhet az általa teremtett kellemes atmoszférában. A Party Bana hálós elemei megakadályozzák, hogy a mobiltelefon vagy bármi más tartozék beleessen a vízbe, miközben Ön relaxál. Mini-hűtővel is felszerelhető platform.

A csúszásmentes felületet könnyű karbantartani és nagyon egyszerű tisztítani. Egyszerű be-és kiszállás.

Kiegészíthető Aqua Bana sátorral a komfort fokozása érdekében. A Party Bana fogantyú csatlakoztatási rendszerének köszönhetően könnyen csatlakoztatható minden Yachtbeach platformhoz 3 különböző oldalon.

Party Bana termékinformációk:

  • Ülések 6+ felnőtt részére
  • Még többen elférnek a fedélzeten
  • Felfújható háttámlák
  • Hűtőtartó kialakítás
  • Egyszerű a belépés

Hossz: 340x340x340 – 11´x11´
Magasság: 60cm – 24 “
5 kamra
Súly: 81 kg
Légnyomás: 4,5 psi fedélzet
Méretek (tárolva): 140x60x50cm – 56 “x20“ x24 “

YACHTBEACH AquaBanas Party Bana alap jellemzők:

20 cm vastag Drop Stitch anyag
Ballaszt táskák
316 rozsdamentes acél D-gyűrűk
Fogantyúk
Csúszásmentes felület
Rögzítési pontok
Gyors be-és kilépés
Cooler kivágva
Sátor integrálására kész
Kétrétegű oldalfalak

YACHTBEACH AquaBanas Party Bana alapfelszereltség:

  • Hordozó csomagolás
  • Javítókészlet
  • Leírás
  • Csúszásmentes felület

 

Ajánlott termék

A Yachtbeach sofa egy speciális kanapé a Yachtbeach luxus termékek portfóliójában – egy felfújható légkanapé, 2 különálló kamrával, mely gyorsan és egyszerűen felfújható. A sarok-kanapé tökéletesen illeszkedik az összes YACHTBEACH platformra, de minden más platformra is. Egyszerűen rögzíthető a platformhoz, 4 pánttal.Ajánlott termék A Yachtbeach sofa egy speciális kanapé a Yachtbeach luxus termékek portfóliójában - egy felfújható légkanapé, 2 különálló kamrával, mely gyorsan és egyszerűen felfújható. A sarok-kanapé tökéletesen illeszkedik az összes YACHTBEACH platformra, de minden más platformra is. Egyszerűen rögzíthető a platformhoz, 4 pánttal.

Kulcsszavak ehhez az elemhez: felfújható, yacht beach, funair, yacht carlet, beachclubseapool, egyedi felfújható táblák, waveloungers, pooldays, yachttoys, yachtfun, yachtcharter, charteracht, superyacht játékok, luxusjacht, úszó kanapé, air sofa, felfújható kanapé, platform, party bana, party sziget, banas, aquabanas

További információk

Gyártó

YACHTBEACH

Szín

Arany

TOP