fbpx

Aqua Marina ISLAND + exkluzív felfújható sziget

Használható úszó tutajként vagy rámpánként minden vízi sporthoz, vagy a rozsdamentes acél szerelvényekkel és hevederekkel rögzíthető a hajóhoz, mólóhoz.

Imádni fogja ennek a felfújható szigetnek a sokoldalúságát és ellenálló képességét.

Aqua Marina Island felfújható platform 250x160x15cm

Cikkszám: 21173 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Az Aqua Marina: ISLAND felfújható sziget nem csak plusz helyet ad, de plusz lehetőségeket is a szórakozásra! A felfújható Aqua Marina ISLAND tökéletes kiegészítője a kedvenc vízi sportoknak!

Könnyedén csatlakoztatható a túrahajókhoz, ez pedig egy új helyszín lehet lazításhoz, társalgáshoz, funkcionálhat úszó tutajként, de még indítópadként is, ha sportolásról van szó. A sziget duplafalú anyagból, 15cm drop stitch technológiával készült a maximális szilárdság és a tartósság érdekében. Szélén nagy merevségű sínszalagok kaptak helyet, valamint hosszan tartó UV védelemmel van ellátva. A kényelmes fogantyúk megkönnyítik a vízből való kiszállást. A nagy felületen akár 3 felnőtt és egy gyermek is kényelmesen elfér. A rögzítésért a nagyteljesítményű, rozsdamentes D-gyűrűk és a csatlakozó hevederek felelősek.

Aqua Marina: ISLAND felfújható sziget specifikációk:
Hosszúság: 250 cm
Szélesség: 160 cm
Vastagság: 15 cm
Súly: 13,2 kg
Maximális terhelhetőség: 265 kg.
Térfogat: 560 liter
Maximális nyomás: 8 psi

ISLAND + exkluzív: Prémium fa textúrájú habfelület a még tökéletesebb tapadásért és kényelemért

Mi van a dobozban: 1 db ISLAND felfújható sziget, 1 db hordozó táska, 1 db 1 db Liquid Air V1 Double Action kézi pumpa és csatlakozó heveder.

TOP