fbpx

RollerBone Shabby 1.0 + Classic Roller

Original price was: 55 500 Ft.Current price is: 48 600 Ft.

RollerBone Shabby 1.0 SURFÖS KIADÁS, NEM CSAK SURFÖSÖKNEK 😉
FUN-FUN-FUN
EGYENSÚLY
KOORDINÁCIÓ
FLEXIBILITÁS
FITNESS
IZOM NÖVEKEDÉS
VÉGTELEN SZÁMÚ TRÜKKÖK

Elfogyott

Leírás

Az új RollerBone divatos és szórakoztató sporteszköz, és egyik funkcionális mozgást igénylő sport eszköztárából sem hiányozhat!!! Beltéri és kültéri használatra egyaránt tökéletes! Bármilyen korú és képességű sportoló megtalálja a megfelelő nehézségű összeállítást – csak tedd a lapot a hengerre és mehet – a kezdőknek kifejlesztett magas minőségű parafa henger a lassabb reakcióhoz, a legjobb tapadás szinte minden felületen, vagy a kemény és gyors reagálású Pro Roller!
Könnyen tárolható, és még könnyebben szállítható 😉 a tökéletes all-round edzőeszköz az egyensúly javításához és az izmok erősítéséhez . 100% -ban fenntartható termék – „Minőségi hitelesítés: Movement & Innovation from the Institute for Movement Education and Motion Research”

A RollerBone használata nemcsak szórakoztató, hanem javítja az egyensúlyt és a koordinációs készségeket is. Ezenkívül fejleszti a lábizomzatot, a rugalmasságot és az általános állóképességet. Ezért a RollerBone kivételes edzőeszköz bármely sporthoz, mely egyensúly- és koordinációs képességeket igényel.

Az eszköz alap-használatának elsajátítása körülbelül 10-15 percet vesz igénybe. Kiválóan alkalmas szörfösök, kite szörfösök, Wakeboardosok, snowboardosok, síelők, teniszezők, korcsolyázók, hegymászók, tornászok és még sok más sportot űzők számára. Ez sokkal több, mint egy egyensúly fejlesztő eszköz, és mindig új kihívásokat tartogat.

TOP