fbpx
AKCIÓ!

Felfújható F2 ALOHA SUP 2024 komplett szett

174 500 Ft179 500 Ft

F2 ALOHA komplett szett, 2024-as modell. Új heggesztett eljárás, könyebb és lágyabb PVC!

Max teherbírás  215 kg-ig (11’4″ modellek)

INNOVATÍV HEGESZTÉSES (HŐFÚZIÓS) TECHNOLÓGIA

Ez a technológia forradalmasítja a normál kétrétegű SUP kialakítást. A SUP deszka belső magjára egy második réteg (lágyabb de erősebb szakítószilárdságú) PVC kerül felvitelre speciális hőfuziós eljárással. Ennek az eljárásnak az előnye: Az egyrétegű SUP könnyűsége egy kétrétegű SUP tartósságával és keménységével kombinálva. „It´s a win win!”

+36709020666

- Szakmai tanácsadás
- Termék- és Készletinformáció

Leírás

Az ALOHA felfújható SUP hosszúsága és szélessége megfelelő siklást és stabilitást biztosít a szabadidős tevékenységekhez, evezéshez, közkedvelt SUP túrákhoz és fitnesshez/jógához. Elérhető 2 méretben.

Felfújható, nagyméretű, könnyen kezelhető és rendkívül stabil SUP, melyet a család minden tagja könnyedén használhat. A 2 fix és 1 kivehető szkeg segíti az egyenes siklást, a hordozófülekkel könnyedén szállítható.

Állítható hosszúságú, szétszedhető 3 részes evezővel: 165 – 215 cm.

F2 ALOHA SUP – TERMÉKELŐNYÖK:

  • Szakadásálló gumikötelek a csomagok biztonságos tárolásáért
  • EVA habszivacs teteje kényelmes és jól tapad a vízen
  • Siklást segítő forma, lekerekített szélek
  • Csúcsminőségű 15 cm vastagságú anyag
  • Hordozófülek elöl és hátul a kényelem fokozásáért
  • Kiegészítő rozsdamentes gyűrűk az ülés rögzítéséhez

A F2 cég SUP deszkái jelenleg a legjobb ár-értékű deszkák közé tartoznak a piacon. A SUP német tervezésű, kiemelkedő stabilitás és jó fordulékonyság jellemzi az alacsonyabb vízvonalnak köszönhetően. Kihelyezett szakemberek felügyelete mellett, tartós anyagok és a legújabb technológiák felhasználásával készül.

Erősített dupla falú PVC anyagból készült, amely az extra keménységet biztosítja a deszka belső oldalán, EVA csúszásmentes fellépő felülettel rendelkezik, továbbá praktikus hord markolattal és egy rozsdamentes acél D-gyűrűvel a farok részen a biztonsági kötél rögzítése érdekében, és további két fémgyűrű az ülés rögzíthetősége végett (igény esetén külön megvásárolható!).

Ez a F2 SUP praktikus táskában található. Nagyon rövid idő alatt felfújható SUP deszka a mellékelt pumpával. Komplett szett: hátizsákkal, pumpával, állítható, szétszedhető evezővel, javítókészlettel, szkeggel, teljesen menetkész!

A 10,5″-os méret max. terhelhetősége 140 kg, a 11,4″-es teherbírása nagyobb, 175 kg.

Méret
( ” )
Hossz
(cm)
Szélesség
(cm)
Vastagság
(cm)
Szkeg
12’2 372 80 15 2 fix, 1 kivehető
11’4 347 79 15 2 fix, 1 kivehető

További információk

SUP gyártók

F2

Szín

Fehér, Kék, Piros

Célcsoport

Férfi/Unisex

Deszka

12'2", 10,5", 11,4"

TOP